În lumea interconectată de astăzi, o afacere de succes este adesea una eficientă, iar diferența o pot face procesele inteligente, inovatoare, cu un management adecvat. Tehnicile moderne de management al proceselor pot duce afacerea dvs. la următorul nivel.

Externalizarea proceselor de afaceri (BPO), poate duce la o astfel de schimbare dacă este adoptată într-un mod atent, conștiincios și daca este mijlocită de un furnizor de calitate, fară bariera teritoriala mai reprezinte un impediment, astfel este deja certificat Romania reprezintă cea mai buna soluție pentru externalizarea proceselor non-core business pentru profesionalismul echipelor romane, multilingvismul și capacitatea mare de asimilare a informațiilor noi într-un timp foarte scurt.

Externalizarea proceselor de afaceri (BPO) este practica contractării unui proces de lucru unui furnizor extern de servicii. BPO acoperă de obicei funcții de afaceri suplimentare care ar putea fi tehnice sau non-tehnice.

Serviciile noastre de externalizare includ salarizare, contabilitate, înregistrare de date, asistență pentru clienți, procesare plăți, încasări, recuperări debite și multe altele.  Noi vă sprijinim deciziile legate de procesul de externalizare oferindu-vă informațiile necesare. De asemenea, consultanții noștri pot acționa intermediar între organizația dumneavoastră și autoritățile locale în cazul unui proces de tranziție, sau vă pot ajuta să recrutați persoanele potrivite pentru posturile vacante.

Multe afaceri, de la cele mici, de tipul start-up, până la întreprinderile mari, optează să externalizeze procesele, întrucât serviciile noi și inovatoare sunt din ce în ce mai disponibile în climatul de afaceri aflat în continuă schimbare și foarte competitiv din prezent.

Tipuri de BPO

– Externalizare offshore: când o organizație angajează un provider de servicii care este localizat într-o alta țară.

– Externalizare onshore: când o organizație angajează un provider de servicii care este localizat în aceeași țară. Este de asemenea numită și externalizare domestică.

– Externalizarea nearshore: când o organizație angajează un provider de servicii localizat într-o țară vecină.