Indiferent de domeniul de activitate, fiecare zi e o cursă contra cronometru pentru companii, având în vedere că trebuie să lucreze într-un cadru reglementat, dominat adesea de legislație robustă și pe alocuri confuză.  Echipa noastră, specializată în consultanță fiscală și contabilitate, consultanță juridică, audit, management (general și de proiecte), relații de muncă, este apreciată atât pentru maniera clară, la obiect și aprofundată de a gestiona aspectele de zi cu zi ce țin de aceste sectoare, cât și pentru încheierea cu succes a unor proiecte sofisticate de restructurare și a obținerii unor soluții favorabile în litigiile fiscale și de muncă, alături de avocații parteneri JASILL Legal.

Avem cunoștințe detaliate despre provocările legislative și cadrul de reglementare din industrii  diverse, precum:

Ridesharing

IT și tehnologie & blockchain

Construcții și imobiliare

Freelancing

Retail

Automotive

Energie

Farmaceutice si servicii medicale

Servicii financiare

Avem capacitatea, resursele și experiența necesare pentru a gestiona optim orice proiect din orice industrie, oricât de reglementată. Suntem recunoscuți de clienți ca fiind printre cei mai competenți și mai adaptabili consultanți, la curent cu ultimele schimbări legislative, având abilitatea practică de a propune și recomanda soluții, asistență și reprezentare customizate, atât antreprenorilor, cât și companiilor mari și medii din aceste sectoare.

Cu un portofoliu format din peste 700 de clienți activi, suntem lideri de piață pe segmentele ridesharing și blockchain, unde cele mai mari firme și proiecte din domeniu ne încredințează, de peste 10 ani, proiecte semnificative. Mai mult, prin implementarea unor strategii și procese fiscale și juridice eficiente, reușim să contribuim decisiv la maximizarea performanțelor financiare, pe plan local și global, ale clienților noștri.

Servicii financiare

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?

Certificări