Sistemul nostru de lucru se bazează pe o cooperare strânsă cu orice categorie de client din orice domeniu de activitate. Atenția la detalii, promptitudinea, o foarte bună pregătire tehnică a unei echipe extinse de contabili, consultanți și avocați sunt printre motivele pentru care companiile aleg serviciile noastre. Știm cât este de important, mai ales în acest domeniu, să înțelegi exact toate aspectele ce țin de contabilitate, fiscalitate și legislație, de aceea ne asigurăm că toți clienții simt valoarea adăugată din parteneriatul cu noi și că primesc servicii adaptate la nevoile lor, chiar și pe perioade scurte de timp.  

Pentru noi, succesul nu este doar o altă noțiune abstractă, ci înseamnă că avem capacitatea și abilitățile de a găsi oportunități reale de dezvoltare a afacerii, menite să sprijine creșterea și planurile de investiții ale clienților noștri. Altfel spus, transpunem lucrurile în soluții practice, implementabile și realizabile.

Responsabilitatea și grija pentru mediu este o altă preocupare a noastră, iar prin inițativa ECO JASILL ne-am regândit întreaga politică de protecție a mediului. Suntem printre puținele firme din domeniu care au implementat un program menit să reducă pe cât posibil cantitatea de hârtie folosită în activitățile zilnice, înlocuind tipărirea cu alte forme de prezentare și stocare a informatțiilor. Această schimbare are ca obiective reducerea emisiilor de carbon și introducerea politicii NPIN (No Print Information Necessary).

Mai mult, ne implicăm individual în proiecte de voluntariat pentru protejarea naturii și cautăm soluții viabile la probleme precum schimbările climatice sau emisiile de dioxid de carbon.

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?

Certificări