Apreciată de clienți pentru competențele, cunoștințele aprofundate, maniera transparentă și clară de a oferi informații într-un sector relativ opac, JASILL are resursele și specializarea necesare în toate sub-domeniile ce țin de contabilitate, audit, consultanță fiscală, resurse umane și salarizare, reorganizare și servicii juridice, prin parteneri avocați.

JASILL reunește o echipă formată din peste 40 de profesioniști, experți contabili, consultanți fiscali și în afaceri, auditori dar și avocați, pentru a oferi cele mai ingenioase si inovatoare soluții antreprenorilor români, companiilor și multinaționalelor. De asemenea, prin rețeaua noastră de parteneri, putem integra, la cerere, servicii de notariat, evaluare și chiar concierge.

Cunostințele strategice devin valoroase doar atunci când clienții le înțeleg utilitatea prin avantajele pe care acestea le pot genera. Suntem acei consultanți care explică lucrurile într-o manieră coerentă, clară și firească, având mereu grijă recomandările pe care le facem să fie bazate pe cercetări riguroase și pe verificări aprofundate. Astfel, clienții au certitudinea că primesc cele mai bune și mai sigure soluții și din punct de vedere contabil, fiscal și juridic și că acestea sunt integrate eficient în strategia comercială a companiei. Mai mult, clienții din domenii diverse se bazează pe noi și pentru asistența și reprezentarea personalizate pe care le oferim în relaționarea cu autoritățile fiscale și de muncă.

Dorești mai multe informații despre serviciile noastre?

Certificări