Ne place să cunoaștem oameni noi zilnic și credem că fiecare discuție cu un nou posibil coleg este o experiență în sine de ambele părți. Dacă suntem apreciați ca fiind printre cei mai buni consultanți, avocați și experți din România, acest lucru se datorează în mare măsură pasiunii și dedicării colegilor noștri, viziunii comune de a ne împărtăși cunoștințe, resurse, de a învăța unii de la alții indiferent de senioritate.

Am creat un mediu de lucru plăcut, care să ne inspire colegii și unde să putem coopera deschis și onest. Comunicăm transparent și ne respectăm opiniile, oricât de diferite ar fi, apreciem feedback-ul și suntem în căutarea ideilor noi și curajoase. Ne dorim colegi care ne împărtășesc valorile, alături de care să evoluăm profesional, atât individual cât și ca echipă.

Stagii de practică

Oferim studenților oportunitatea de a se familiariza cu tot ceea ce înseamnă practic consultanța fiscală și de afaceri, dar și contabilitate, îndrumându-i să-și dezvolte abilitățile și competențele, pentru a-și mări șansele de a accesa un loc de muncă pe măsura intereselor și pregătirii lor.

Recrutare absolvenți

Căutăm constant absolvenți talentați și pasionați ai facultăților cu profil economic. De aceea, am creat un program care li se adresează exclusiv, la finalul căruia candidații selectați se pot alătura echipei noastre. Acesta constă în parcurgerea unor etape riguroase de dezvoltare personală și profesională, prin care se pot pregăti pentru a prelua responsabilități de consultant JASILL și, ulterior, chiar și pentru accesarea unei poziții de management.

Posturi disponibile

Dacă sunteți interesați de una dintre aceste oportunități, ne puteți trimite detaliile completând tabelul de mai jos:

    Ataseaza CV